marți, 14 februarie 2017

ROOFART - ACOPERISUL DURABIL


  
RoofArt® - Acoperisul durabil
RoofArt Romania s-a infiintat in anul 2001, stabilindu-si sediul social in municipiul Brasov. Cu o experienta de aproape 20 de ani, la nivel multinational societatea face parte dintr-un Grup regional de companii care dezvolta, produc si distribuie sisteme complete de invelitori:

-          tigla metalica Umbrella®
-          sisteme de jgheaburi si burlane gamele Scandic® si Aqua
-          elemente de tinichigerie si alte accesorii specifice destinate acoperisurilor.
Avand o politica internationala de extindere, Grupul RoofArt activeaza in prezent pe piata europeana, in Romania si Republica Moldova ca firme producatoare si distribuitoare, iar in tari precum Ungaria, Rusia, Ucraina, Slovacia, Lituania, Belarus, Marea Britanie si Grecia, cu activitati de comercializare si de distributie.
Compania se diferentiaza prin calitatea inalta a materiei prime folosite in productia sistemelor de invelitori, principalul furnizor al tablei din otel fiind concernul suedez SSAB, prin liniile de productie si utilajele profesionale marca Samesor - Finlanda, prin dorinta continua de perfectionare, atentia la cele mai mici detalii si gradul de inovativitate in ceea ce priveste designul si functionalitatea produselor finite.

Produse romanesti – Un sistem complet de la acelasi producator
Montajul unui sistem complet de invelitoare de la un singur producator reduce semnificativ riscul de aparitie a problemelor tehnice sau estetice, respectiv imbinarea precara a elementelor, diferente de nuante intre produse, decolorarea diferita in timp sau pierderea luciului, probleme de montaj sau garantie si altele.
Sistemele de invelitori RoofArt sunt recomandate pentru orice tip de constructie, cladiri noi sau renovate, de intrebuintare publica sau rezidentiala, chiar si in medii cu agresivitate sporita a intemperiilor.


tigla metalica roofart, acoperis tulcea, sisteme complete invelitori, sisteme pluviale, sisteme drenaj, jgheaburi, burlane, tigla metalica, invelitoare casa, invelitori casa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu