marți, 14 februarie 2017

SISTEM PLUVIAL ROOFART - GAMA EXTRA PVC

Sistemul pluvial RoofArt - Gama EXTRA PVC

RoofArt Extra PVC este un produs clasa Econom, special conceput pentru a avea o rezistenta sporita atat la razele UV cat si la conditiile atmosferice schimbatoare. Acest sistem este produs printr-o tehnologie moderna de fabricatie, co-extrudare, care impreuna cu materia prima de calitate superioara asigura o rezistenta sporita culorii si luciului, precum si o durata mare de exploatare.
Gama de culori si dimensiuni, pretul accesibil si calitatea garantata, confera sistemului de jgheaburi si burlane EXTRA PVC posibilitatea de a satisface gusturile clientilor.
Sistem disponibil in doua dimensiuni: 100/80mm si 125/100mm.

Elementele sistemului



Jgheab RoofArt
Este conceput pentru a colecta apa pluviala de pe acoperis, fiind unul din elementele de baza a orice sistem pluvial. Jgheabul se fixeaza pe streasina cu ajutorul carligelor care sunt instalate cu un interval de 800 mm, pornind de la centru spre marginile streasinei cu o inclinatie de 2 mm la 1 metru.

Bratara jgheab RoofArt
Elementul ce ofera o legatura ermetica intre jgheaburi sau intre jgheab si coltar. Bratara are ca rol secundar compensarea dilatarii termice liniare a jgheaburilor la diferentele de temperatura.

Capac dreapta RoofArt
Ofera o permanenta fixare, ermetizare si rigiditate a jgheabului. Se instaleaza la capetatul drept al jgheabului. Reprezinta un blocaj pentru a nu permite evacuarea apei si a altor impuritati la capatul drept al jgheabului.


Capac stanga RoofArt
Ofera o permanenta fixare, ermetizare si rigiditate a jgheabului. Se instaleaza la capetatul stang al jgheabului. Reprezinta un blocaj pentru a nu permite evacuarea apei si a altor impuritati la capatul stang al jgheabului.

Carlig metalic RoofArt
Este prevazut pentru suspendarea jgheabului pe streasina si este montat inainte de instalarea materialului pentru acoperisuri. Se monteaza pe caprior.

Carlig metalic pazie universal RoofArt
Este prevazut pentru suspendarea jgheabului pe capriori si este montat inainte de instalarea materialului pentru acoperisuri. Se monteaza pe pazie. Carligul de asemenea poate fi aplicat pe capriori cu ajutorul Piesei Prindere Caprior (PPC), care se monteaza pe carlig pazie cu ajutorul unui bulon. Piesa de prindere poate fi ajustata in dependenta de dimensiunile capriorului.

Carlig pazie PVC RoofArt
Este prevazut pentru suspendarea jgheabului pe capriori si este montat inainte de instalarea materialului pentru acoperisuri. Se monteaza pe pazie.

Piesa prindere caprior RoofArt
Se utilizeaza impreuna cu carligul pazie universal pentru prinderea carligului direct pe caprior. Piesa este aplicata pe carlig pazie cu ajutorul unui bulon. Piesa Prindere poate fi ajustata la lungime in dependenta de dimensiunile capriorului.

Coltar exterior 90o RoofArt
Este folosit pentru a schimba directia fluxului de apa si este montat pe colturile exterioare ale acoperisului. Se aplica pe streasina cu ajutorul carligelor, fiind imbinate de jgheaburi cu ajutorul bratarilor jgheab la ambele capete.

Coltar interior 90o RoofArt
Este folosit pentru a schimba directia fluxului de apa si este montat pe colturile interioare ale acoperisului. Se aplica pe streasina cu ajutorul carligelor, fiind imbinate de jgheaburi cu ajutorul bratarilor jgheab la ambele capete.

Racord jgheab RoofArt
Racordul (Teu) de scurgere este elementul de imbinare de baza a sistemului pluvial, fiind elementul de trecere, care organizeaza scurgerea fluxului de apa din jgheab in burlan. Fiind element de legatura intre jgheab si burlan, racordul jgheab are doua dimensiuni - de imbinare cu jgheabul si de imbinare cu burlanul.

Cot burlan 60o RoofArt


Element ce este folosit la ocolirea unor obstacole sau la schimbarea directiei de scurgere. De asemenea este aplicat pentru a directiona sistemul spre a fi aplicat pe peretele casei, dat fiind faptul ca streasina acoperisului nu este in acelasi plan vertical cu peretele.

Mufa RoofArt
Piesa de legatura intre elementele sistemului de burlane.

Burlan ajustat la un capat RoofArt
Asigura scurgerea verticala a apei pluviale. Disponibil in varinata de 4 metri in dependenta de dimensiunea sistemului. Se aplica pe peretii constructiilor cu ajutorul bratarilor de burlan.

Bratara burlan RoofArt
Piesa ce are ca rol fixarea burlanului de partea frontala a cladirii (pe fatada). Lacatul de inchidere de tip “click” faciliteaza fixarea burlanului in bratara burlan fara nici un instrument aditional.


Ramificatie burlan RoofArt
Este un element al sistemului de scurgere care are ca scop imbinarea a doua burlane intr-o singura evacuare. De obicei se foloseste la acoperisuri cu unghiuri interioare si acoperisuri cu mai mult de 4 ape.

Decantor pluvial RoofArt
Directioneaza apa direct in sistemul de canalizare sau catre un alt rezervor, eliminand posibilele infiltratii catre fundatie. Mentine circuitul aerului cald dinspre canalizare catre burlan (in sezonul rece, nu permite apei sa inghete pe burlan). Posibilitate de curatare a frunzelor acumulate datorita sitei incluse.
Universal - pentru burlane cu diametre diferite (BU).

Cot elastic de evacuare RoofArt
Este destinat pentru a devia apa departe de perete atunci cand in sistemul de de scurgere nu se utilizeaza sistemul de drenaj. Elementul este dotat cu inel de armare la capatul liber.
Dimensiuni: 87mm, 100mm



















tigla metalica roofart, acoperis tulcea, sisteme complete invelitori, sisteme pluviale, sisteme drenaj, jgheaburi, burlane, tigla metalica, invelitoare casa, invelitori casa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu