marți, 14 februarie 2017

DESPRE LINDAB

Despre Lindab

Lindab este un concern international care dezvolta, produce si promoveaza produse si solutii moderne pentru constructii civile& industriale si sisteme de ventilatii pentru un climat interior imbunatatit. 
Produsele noastre se fabrica din otel si sunt recunoscute pentru calitatea inalta, usurinta in asamblare, eficienta energetica, impactul minim asupra mediului si nu in ultimul rand, pentru serviciile ce le insotesc si care aduc valoare adaugata clientilor nostri. 

Grupul este prezent in 32 de tari, are peste 5100 de angajati, iar in 2015 a inregistrat o cifra de afaceri de 7.589 m SEK. Principala piata pe care Grupul activeaza si cea care cumuleaza 80% din cifra de afaceri este cea a constructiilor non-rezidentiale, in timp ce pe piata rezidentiala realizeaza 20% din cifra de afaceri.

In 2015, vanzarile Lindab au fost realizate in masura de 44 % pe piata scandinava, 19 %  in Europa Centrala si de Est, 33% in Europa de Vest si 4% pe alte piete.
Compania este listata pe bursele Nasdaq OMX Nordic Exchange, Stockholm, Mid Cap sub denumirea LIAB.


tigla metalica LINDAB, acoperis tulcea, sisteme complete invelitori, sisteme pluviale, sisteme drenaj, jgheaburi, burlane, tigla metalica, invelitoare casa, invelitori casa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu