marți, 14 februarie 2017

ATENTIE LA ORIGINAL

LINDAB E UNUL SIGUR!

​Doriti sa fiti sigur ca produsele pe care le-ati achizitionat sunt marca Lindab? Nimic mai simplu! Iata cateva informatii despre modul in care puteti verifica daca materialele provin de la Lindab srl - unicul importator, producator si furnizor autorizat de solutii si sisteme Lindab de pe piata din Romania.
► In primul rand, remarcati modul in care sunt protejate materialele in momentul livrari


In marea lor majoritate, produsele Lindab (de dimensiuni medii sau mici) sunt ambalate in cutii de carton personalizate.

Tabla plana si elementele de tinichigerie (de exemplu, bordurile) sunt protejate cu o folie autoadeziva de plastic inscriptionata cu logo-ul Lindab.
► Daca, din diverse motive, materialele de protectie nu mai pot fi verificate, in functie de produs, exista alte modalitati de identificare.
Tiglele metalice, tabla cutata si profilele usoare sunt autentificate cu logo-ul Lindab si date privind lotul de fabricatie, printr-un procedeu de inscriptionare ink-jet.
 Elementele sistemului de jgheaburi si burlane sunt prevazute cu etichete ce contin cod de bare si numele producatorului Lindab.
 Trei dintre elementele sistemului de jgheaburi si burlane (capac jgheab,piesa racord jgheab-burlan pentru jgheaburi semicirculare, bratara burlan pentru cui) sunt marcate prin embosare cu "Target Logo", ca simbol al calitatii Lindab.
 Folia speciala anticondens este de asemenea inscriptionata cu logo-ul Lindab.

Profilele de etansare sunt inscriptionate cu logo-ul Lindab.
Ati regasit vreunul dintre elementele prezentate mai sus? Va felicitam pentru ca ati ales un produs original Lindab!


tigla metalica LINDAB, acoperis tulcea, sisteme complete invelitori, sisteme pluviale, sisteme drenaj, jgheaburi, burlane, tigla metalica, invelitoare casa, invelitori casa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu